cròniquesmini masculí

Crònica del mini taronja, CB Lliçà d’Amunt 1: 58 – CBS: 60

Victòria patida davant d’un rival que ens ha posat les coses molt difícils.

El partit començava molt bé per als solsonins que aconseguien distanciar-se en el marcador gràcies a la intensitat defensiva i a la bona circulació de pilota en atac. El marcador, al descans, era bastant favorable per part dels solsonins però una gran reacció local aconseguia anar retallant la diferència al llarg de la segona part. Els contrincants van augmentar la intensitat i la duresa en defensa amb una pressió a tota la pista que feia accelerar l’atac dels solsonins i provocava pilotes perdudes que acabaven amb cistelles fàcils per als locals.

Malgrat tot això, el partit arribava a l’últim període amb un +1 per al Solsona. Aquests van saber jugar amb cap i evitar que el partit es descontrolés, i d’aquesta manera, mantenir l’avantatge fins al final del partit. Un partit molt intens que, després de molts nervis, es decidia a favor dels visitants.

Felicitats i a seguir treballant!

4-9, 6-13, 7-9, 6-6, 10-7, 5-2, 14-7, 6-7