cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja; CBS: 56 – UE Sant Cugat 1: 34

Els solsonins es retroben amb la victòria

Jugadors: Dani Solano, Guiu Altès (17), Pol García (10), Roger Casafont, Bogdan Cucura (4), Jordi Vila, Max Alba (20), Arnau Ollé (2), David Vilajosana (3).

 

Parcials: 14-10, 16-8, 11-8, 15-8.
Després de dues  ensopegades seguides; i la última dolorosa; per la manera en que es  va produir… El CB Solsona, de manera solvent, es refà de la  
sotragada i no dona cap concessió a un St. Cugat que a mesura que  anava avançant el matx veia que la diferencia en el marcador anava  augmentant fins al xiulet final… Bon partit dels joves Solsonins que  
van estar encertats en gairebé totes les facetes; només queda una  assignatura pendent que son els tirs lliures; on el percentatge va  ser nefast. Aquesta victòria els permet seguir liderant el grup; junt  amb el Sabadell (que serà el pròxim rival) i el Cerdanyola.)