cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CBS: 57 – CB Campdevànol: 58

 

Dura derrota del infantil masculí que, tot i realitzar un gran partit contra el líder de la nostra lliga, perd a causa d’un triple a l’últim segon per part dels rivals. 

L’inici del partit va ser una mica favorable per al Campdevànol però els solsonins van saber reaccionar a temps i capgirar el marcador. L’avantatge dels contrincants es va reduir, gràcies a la intensitat defensiva i els contraatacs dels solsonins. Els últims períodes van ser molt igualats però tot i així els locals arribaven amb un avantatge de set punts a falta de poc més d’un minut. Va ser llavors quan els nervis, la precipitació i l’encert des de la línia de tres per part dels rivals (tres triples en els dos últims minuts) van propiciar una dolorosa derrota. Amb el marcador a 57-55 i a falta d’un segon, els líders imbatuts van encistellar un triple frontal que acabava amb les aspiracions del Solsona.

Cal seguir treballant, aquest partit ha de servir per seguir creixent com a equip i aprendre dels errors. Felicitats a tots nois!

Resultats parcials: 7-14, 12-12, 24-13, 14-19