esdeveniments

Xerrada ‘El marcador fora de joc’ una reflexió sobre l’educació en valors a càrrec de Pere Alastrué

El Consell Esportiu del Solsonès, aquest divendres, 29 d’abril, organitza una xerrada dins el marc del Pla Català d’Esport a l’Escola. La xerrada la durà a terme el distingit psicòleg esportiu: Pere Alastrué.

En Pere és de Manresa i és llicenciat en psicologia per la UAB. Màster en Psicologia de l’ esport per la UAB. Cursos del Màster en Psicopatologia Infanto-Juvenil per la UAB.ATT00060

En Pere ha desenvolupat la seva trajectòria com a psicòleg des de l’any 2001 en el seu centre, compaginant aquesta tasca amb col·laboracions en diferents entitats i estaments (Escoles, Ajuntaments, Associacions, Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Diputació de Barcelona). Habitualment assessora, forma i desenvolupa projectes en relació amb la psicologia infantil i de l’esport.

La xerrada es desenvoluparà sota el títol de el marcador fora de joc (una reflexió sobre l’ educació en valors) en el que es tractarà com de lligat va el món de l’ esport, resultat, els infants i els entrenadors, monitors, mestres,…

Si vols saber o tenir més informació:
www.alastruepsicolegs.com
www.rendim.com
Twitter: