esdeveniments

Torns fira de Sant Isidre

Benvolguts/des,

Ja s’acosta la Fira de Sant Isidre i com cada any tenim al davant el repte de gestionar, juntament amb el CF Solsona, l’estand de botifarres a la llosa. Es tracta d’una activitat cabdal per al sosteniment del club, però que no es podria dur a terme sense la l’esforç d’un munt de voluntàries i voluntaris, que de forma desinterressada, donen un cop de mà.

Sense aquest aportació, és impossible mantenir aquesta activitat, que s’ha convertit en un dels símbols i referents de la Fira solsonina. No hi ha Fira sense la botifarra a la llosa.

Ara doncs, toca fer cadena per tal que tots els pares i mares del club s’apuntin en algun torn. A la llista hi ha els torns que ens toquen i en un numeret, el nombre de persones del CB Solsona que necessitem a cada torn.

DELEGATS/DES:  Us demanem que feu l’esforç de recollir la informació de cada equip i que, sobretot, feu “molta pedagogia”, de l’important que és la col·laboració. Sense les botifarres no es podríem mantenir unes quotes que són inferiors a la gran majoria de clubs del país.

NO HO DEIXEU PER DARRERA HORA. L’any passat va anar prou bé perquè van tenir la informació amb temps suficient per poder gestionar els ajustaments que calia fer en alguns torns descompensats.

Si hi ha gent que només té disponibilitat i ganes de col·laborar mig torn, cap problema, que s’apunti!!!!

Moltes gràcies l’esforç!

Jordi Padró
President del CB Solsona