cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CBS: 73 – Castellví de la Marca: 53

Parcials: (14-8 / 26-14 / 33-24 / 39-30 / 47-37 / 62-39 / 66-45 / 73-53)

El dissabte ens visitava l’equip de Castellví de la Marca. Per la classificació semblava un partit fàcil, però no va ser així. El resultat de les parts va ser ajustat fins a la sisena part, en que ens va separar el màxim de punts, 23. A partir d’aquí, tot i perdre alguna part, aquesta distància es va mantenir fins al final.

El factor de la confiança ens va fer sortir a pista, massa relaxades. Però, com ja hem comentat, a la sisena part la cosa va canviar. Això, gràcies a la bona pressió defensiva i a la confiança agafada, per part d’algunes jugadores, per atacar a cistella.

Felicitar a la Lali, perquè per fi va demostrar del que es capaç de fer, no només en defensa, que ja en som conscients, sinó que en aquesta ocasió, també en atac.

Felicitats noies!!!