cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CN Sabadell D: 51 – CBS: 55

 

Parcials:  5-2 / 9-15 / 15-23 / 28-28 / 30-36 / 37-43 / 44-49 / 51-55
El diumenge visitàvem a les sabadellenques, en el partit més important de la temporada, ja que ens jugàvem el liderat en la classificació. I perquè no, els hi teníem moltes ganes  desprès d’haver-nos guanyat a casa.

El fet d’enfrontar-nos a jugadores on la més baixa possiblement era igual que qualsevol de les nostres pivots, no ens va fer sortir a pista amb pensament d’impossibles, al contrari, sortíem amb totes les de guanyar. Les ganes i la intensitat van fer que sigués un partit emocionant fins al final.

Vam començar perdent la primera part, però a partir de la segona, excepte en la quarta on vam empatar, vam anar per davant amb resultats ajustats. Tenint desavantatge en alçada, no van ser pocs els rebots que vam agafar, que juntament amb la bona pressió defensiva, ens portava a fer contraatacs acabats en cistella.

Sobretot, agrair als pares de les jugadores per el gran suport i ànims que transmeten a l’equip. Si seguim així, la lliga serà nostra!!

Felicitats!!