cròniquesmini masculí

Crònica del mini A, CBS: 65 – Bàsquet Oms A; 55

Gran partit el que va jugar l’equip del Mini A del Solsona enfront un difícil Bàsquet Oms A de Manresa.
L’equip del CB SOLSONA va sortir a pressionar tot el partit, a córrer molt i a provocar pèrdues de pilota per desgastar un equip rival més alt que el nostre i amb un poder rebotador molt superior.
Els solsonins van aconseguir cansar i, en alguns moments, treure de polleguera a l’equip rival. La clau va ser, sens dubte, el 3r quart. Una defensa pressionant angoixant va fer patir, i molt, un equip cansat i que no va encertar en el cinquet que va treure a pista, el resultat d’aquest quart, 16-3, va ser decisiu en el resultat final del partit.

Amb tot, el resultat va ser ajustat i molt repartit quart a quart: 5-9,4-2,16-3,6-10,8-10,11-9,2-3,13-9 (4 quarts per cada equip).
Un altre gran partit de l’equip del Mini A que, setmana a setmana, consolida el seu treball i entrega a la pista. Un equip capaç de sacrificar-se en defensa i, alhora, tenir la calma suficient per aguantar jocs llargs en atac, buscant el que se’ls hi demana, bona ocupació d’espais, canvis de posició, buscar bones penetracions en el mà a mà i bones seleccions de tir.

Destacar l’esperit de sacrifici i esforç de tot l’equip i, especialment, al jugador Nil Vantolra per la seva capacitat anotadora en els darrers partits, superant mitjes de 20 punts.

Amb aquesta victòria l’equip solsoní es consolida entre els quatre millors equips de la categoria B1 del seu grup. Enhorabona