cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 69 – CB Cornellà 2000; 72

 

Aquest dissabte, dia 17 d’abril, el cadet masculí del CB Solsona va jugar, contra el CB Cornellà 2000, el partit corresponent a la quarta jornada de la segona volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un bon partit però no van poder endur-se la victòria contra un rival difícil.

El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona que tenia el control del partit però, malgrat la seva superioritat en el joc, el primer període acabava amb un 11-12 en el marcador. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que en el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bona defensa zonal que bloquejava l’atac dels rivals però tres triple seguits del rival els va permetre prendre una mica més d’avantatge en el marcador i provocava que s’arribés al descans amb un marcador de 29- 31.

A la represa, el conjunt local va sortir molt concentrat en el partit i d’aquesta manera aconseguíem avançar-nos en el marcador. El tercer període finalitzava amb un marcador de 42-40. El partit estava arribant al seu final i estava molt igualat. Va ser en aquests instants quan la baixada del ritme defensiu dels locals va permetre als visitants distanciar-se en el marcador. Tot i això, els dos grans últims minuts de partit en atac van permetre als solsonins tornar-se a enganxar en el marcador. Però la reacció va arribar una mica tard i això feia decantar la balança del partit cap als contrincants que d’aquesta manera aconseguien endur-se un partit molt disputat (69-72).

En definitiva, molt bon partit del cadet masculí, malgrat la derrota, que ens permet afrontar amb confiança i esperança el pròxim partit.

A seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila