cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, ASFE SANT FRUITÓS B; 54 – CBS; 60

Importantíssima victòria del Júnior Masculí davant l’ASFE de Sant Fruitós, el partit va començar malament per als taronges, acabant el 1r període set punts per sota (15-7) però mai varem perdre l’esperança.
En el 2n període l’encert visitant va tenir recompensa anotant 22 punts, incoïn-t’hi tres triples i un 80% d’encert dels de la línia de personal que van permetre reduir als locals la distància al marcador fins als dos punts (29-31).
En el tercer període vam sortir bloquejats ofensivament però amb molta concentració defensiva per acabar els 10 minuts amb un parcial d’11-13 i posar l’empat per arribar al últim i definitiu període començant de nou el partit.

Els solsonins van saber jugar millor els instants finals sense precipitació i en cap moment van jugar amb precipitació. Al final victòria dels visitants per 6 punts (54-60) per escalar posicions els la classificació. Ara a preparar el proper partit contra el C.B. Santpedor a Solsona el dissabte a les 19:15, un rival directe que determinarà si l’equip podrà lluitar per les posicions altes de la lliga o per estar a mitja taula.