cròniquesmini masculí

Crònica del mini B; CB Esparraguera; 57- CBS; 55

Aquest passat dissabte el Mini B del C.B. Solsona Va perdre un partit molt ajustat davant l’Esparreguera. Era una de les sortides més complicades de la primera fase i els visitants no vam poder-la resoldre com ens hagués agradat.
El partit va ser sempre molt igualat, amb avantatges màxims per als 2 equips de 6 punts. A la mitja part el marcador era de 29-30 favorable a l’equip taronja. El partit és va decidir a l’últim període on els dos equips vam arribar amb un empat a 51 punts. Els nervis i la falta d’encert de tots dos equips va provocar que el parcial acabés amb 6-4 a favor de l’equip local i els solsonins perdéssim un partit on va faltar saber jugar amb més tranquil•litat els instants finals. Resultat final: 57-55.