esdeveniments

II torneig mini de Nadal del CB Valls el diumenge 27 de desembre

Segona edició del Torneig Mini de Nadal del CB Valls, que es realitzarà el dia 27 de desembre a Valls. Volem oferir un Torneig de Bàsquet, que permeti a jugadors i jugadores de diferents de tot Catalunya conviure durant tot un dia, tot.

L’objectiu d’aquest torneig és la de millorar la formació i la competitivitat dels joves jugadors i jugadores. Us desitgem que us divertiu jugant i gaudint del nostre Torneig.

Estem convençuts que l’esportivitat i el bon comportament de tots us faran passar un gran dia Esperem que gaudir d’aquest torneig, tant a nivell esportiu com a nivell humà.

 

El torneig no te cap cost dels equips, és gratuït. Tots els partits seran xiulats per àrbitres de la federació hi haurà obsequis per tots els joves esportistes i trofeus pels primers classificats.

L’organització dona l’opció de quedar-se a dinar a tots els participants del torneig, per un cost de 12€ per persona. El pagament del dinars es té que fer abans del 23 desembre al número de compte següent: Catalunya Caixa: 2013 3082 42 0210356312. Indiqueu el concepte nom de l’equip i numero dinars a la transferència. Cal fer inscripció per endavant i transferència en cas del dinar.

Dossier informatiu en format mòbil

 

Dossier per web: