cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, Femení Osona; 54 – CB Solsona; 19

 

Jugadores; Maria Pujol, Júlia Villaró, Pat Camarero, Estel Aymerich, Gemma Vendrell, Martina Marçal.

Parcials: 20-2, 5-4, 12-6, 17-7.

Un altre partit disputat en desigualtat de condicions; ja que el CB Solsona només va poder desplaçar a 6 jugadores en la seva visita a la pista del Roda…

El primer quart, el partit ja va quedar trencat: les solsonines toves en defensa i les Osonenques ficant tot el que tiraven; el parcial demolidor… El segon quart va ser el mes disputat; L’ajust de defensa va frenar en sec al Roda, però per contra, en atac no hi havia manera de superar la persistent defensa zonal de les locals (40 minuts)… A la represa de la mitja part; un altre parcial de les Osonenques obre més escletxa en el marcador.

Tot i així les solsonines no van abaixar els braços i frenen l’embranzida. Però en l’últim quart es repeteix l’història. Va ser en els últims minuts del matx; quan les braves solsonines van pressionar a les rivals a tota la pista, provocant-les-hi pèrdues de pilota i un parcial de 0-7; Deixant molt clar que hagués pogut passar en igualtat de banqueta.