cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Solsona; 49 – Creu Alta Sabadell; 43

Victoria important en un partit defensiu.

 

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi, Jaume, Camps, Vila, Marc, Èric i Marcel.

El passat dissabte 14 de Novembre el Júnior masculí del CB Solsona afrontava la setena jornada de la lliga, ens visitava el Creu Alta Sabadell, equip que estava a la part alta de la classificació.

La primera part va estar igualada com tots els partits que portem de la temporada, el ritme del partit era nostre, defensivament vam estar molt concentrats dominant el nostre rebot i no deixant segones opcions pel rival però les infinites pilotes perdudes no ens permetien marxar-nos en el marcador fent que al descans s’arribés en un ajustat 29 a 25 a favor dels solsonins

En la segona part el ritme del partit va baixar les defenses es van imposar als atacs, hi costava molt anotar una cistella, però la nostra defensa a poc a poc anava sent millor que la defensa zonal del rival, gràcies a la defensa sumàvem la tercera victòria.

Bon partit en defensa segurament el millor de la temporada, en atac continuem amb els mateixos problemes contra les defenses zonals ja que ens falta velocitat en la circulació de la pilota. També tindrem que millora el balanç de pilotes perdudes si volen millorar la nostra classificació.

Pròxim partit aquest diumenge ens desplacem a Manresa per jugar contra la Salle Manresa, partit on ens dirà cap a on hem de mirar en la classificació ja que la Salle es el 3r classificat i nosaltres som vuitens.