cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CB Solsona; 68 – CB Igualada; 56

Avui, dissabte dia 14 de novembre, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Igualada, el partit corresponent a la primera jornada de la segona volta de lliga. Els solsonins han realitzat un bon partit i s’han pogut endur la victòria davant d’un rival que els ha posat les coses difícils.

El començament del partit ha estat una mica fluix per part del solsonins i els igualadins han aconseguit un avantatge de 8-10. El segon quart ha estat molt millor que el primer i gràcies a una bona defensa i un bon joc en atac, s’han pogut posar per davant en el marcador i aconseguir una lleugera avantatge sobre el rival. El marcador a la mitja part del partit era de 32-23. A la represa, els igualadins han aconseguit un gran tercer període amb un parcial de 17-26 davant del bloqueig en atac i les facilitats defensives dels locals que feia que el partit s’igualés amb un marcador de 49-49. Però els solsonins s’han posat les piles en el darrer quart i això ha permès augmentar la diferència en el marcador gràcies a una molt bona pressió a tot el camp que permetia recuperar moltes pilotes, això explica el resultat del final del partit (56-68).

En definitiva, doncs, bon partit del cadet masculí que, malgrat les polèmiques arbitrals, ha aconseguit la victòria contra un difícil rival que els permet seguir invictes al capdavant de la classificació i ampliar diferències vers la resta de competidors.

Sis de sis, a seguir treballant!