cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CB Torelló: 56 – CBS; 41

Perdent però aprenent
Resultats per parcials 4-7 , 10-0 , 10-10 , 3-2 ; 7-2 , 2-4 , 10-6 , 10-10.

Partit complicat a la pista del líder. A l’anada ens havien derrotat clarament (-32) i sabíem que seria un partit complicat. Malgrat tot, les solsonines van plantar cara durant tots els períodes, amb dues victòries parcials i dos empats. Així, vam poder gaudir d’un partit força igualat, malgrat la diferència final.
El partit es va decantar per errors no forçats. Moltes passades no van arribar a destinació (vam sumar la meitat d’assistències que fem habitualment), i no vam saber llegir els talls de les jugadores rivals cap a cistella.
Segurament, una major igualtat en les faltes personals ens hauria donat més opcions (20 faltes, per només 7 assenyalades al rival). Però no és excusa. Cal aprendre de les victòries i també de les derrotes; i continuar treballant, incansablement, per millorar i corregir els errors.