cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, Paidos ASFE: 49 – CBS: 47

El dissabte es va repetir el que ja ens havia passat en el partit anterior, emoció fins als final.

 

 

Resultats parcials: 4-6 / 4-12 / 14-14 / 25-16 : 28-23 / 36-29 / 40-41 / 49-47

Algunes de les parts van ser força ajustades per la pressió defensiva que fèiem els dos equips i això va portar a que ens fos difícil fer punts. Semblava que a la sisena part el partit seguiria una tònica favorable a elles, però a la següent les nostres van fer un atac que ens va permetre avançar-nos per un punt.

Quan quedava un minut, les solsonines van baixar la guàrdia en defensa provocant que se’ns posessin a dos punts per davant. A falta de segons per acabar el partit, ja no ens va donar temps a remuntar els dos punts que ens haguessin portat a la pròrroga.