cròniquesmini masculí

Crònica del Mini A, CBS; 65 – Nou bàsquet Olesa; 58

Nova victòria del Mini A a casa, aquesta vegada contra el Nou Bàsquet Olesa A, empatats a punts en el quart lloc. Partit que es presentava molt igualat i que sabíem que no es decidiria fins els darrers quarts. Els tres primers van ser d’una igualtat absoluta: 9-9,5-3,8-7.

Va ser en el 4t quart quan la defensa pressionant taronja va anul·lar totalment l’equip de l’Olesa, 13-2, renda que feia poder afrontar el segon període de joc amb més tranquil·litat. La defensa solsonina va ser molt agressiva en aquesta segona fase del partit, aquest fet va passar factura a l’equip ja que es va carregar de faltes, moltes vegades innecessàries, 31 faltes personals amb 2 jugadors eliminats per 5 faltes. Aquest fet va suposar que afrontéssim el 8è quart del partit amb 2 jugadors amb 4 faltes i que no van poder defensar, ja que una nova expulsió suposava quedar-se amb quatre jugadors a pista. Els parcials ho diuen tot 7-10,10-3,9-12 i 4-12.

Amb tot, el darrer període els taronges van saber gestionar molt bé el tempo de joc per poder mantenir el resultat favorable al marcador fins al final.

Extraordinària temporada del Mini A, categoria B1, consolidant el 4t lloc de la lliga a falta del darrer enfrontament al camp del Vilafranca, i amb una apretada classificació entre el segon i el quart classificat que es decidirà en la darrera jornada.


Mini A contra)l’Olesa by @cbsolsona