cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CC Artés; 29 -CBS; 58

LA LLIGA ÉS NOSTRA!!!

Parcials: (6-11 / 9-12 / 16-18 / 16-30 / 22-36 / 24-48 / 24-52 / 29-58)

El dissabte visitàvem la pista de l’Artés. Ens enfrontàvem a un dels equips que havia guanyat a un dels nostres principals rivals, és per això que no sabíem a que ens enfrontaven tot i haver-les guanyat a casa.

El partit va començar amb resultats ajustats, i no va ser fins a la quarta part que ens vam començar a distanciar. Una dinàmica que va durar fins al final, gràcies a la pressió a tota pista que ens va permetre robar moltes pilotes i fer els contra atacs. A més, aquest cop estàvem més encertades en tirs lliures i en el rebots que ens fer superiors en possessió de la pilota.

Volem destacar a la Berta per haver-se fet amb molts del rebots, superant-se a ella mateixa. I l’actitud d’anar-hi a per totes de les jugadores Mar i Isis. A tot l’equip, moltes felicitats, som campiones de lliga!!!

Videos del partit


Instants finals de l’infantil femení by @cbsolsona


Vídeo de l’infantil femení by @cbsolsona