cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 43 – CB Santfeliuenc Vermell; 64

 

Aquest dissabte, dia 7 de maig el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra el CB Santfeliuenc vermell, el partit corresponent a la penúltima jornada de la segona volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un mal partit en la primera meitat però es van recuperar en el transcurs de la segona.

Tot i així, el partit va acabar amb una nova derrota solsonina. El partit va començar amb un desastrós inici per part del CB Solsona que errava tot el que intentava i donava moltes facilitats en defensa. El primer període acabava amb un parcial de 8-17 en el marcador. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que el període anterior, amb un Solsona que perdia incomptables pilotes en atac i que no defensava correctament, tot propiciant un nou parcial en contra que permetia als visitants marxar al descans amb una amplia avantatge (20-38).

A la represa, el conjunt local va sortir d’una manera molt diferent a la de la primera part i, a partir d’una bona defensa, aconseguia frenar al rival i disputar un partit més igualat. El tercer període finalitzava amb un marcador de 33-52. El partit arribava al seu final i el partit estava decidit. L’últim quart va ser una repetició del tercer amb un marcador molt igualat que provocava que el partit acabés amb un definitiu 43-64, favorable a l’equip visitant.

En definitiva, la mala primera meitat del cadet masculí provoca una altra derrota i que el Solsona encara no hagi pogut aconseguir cap victòria en aquesta lliga regular.

A seguir treballant!

Martí Prades

Jordi Vila