cròniquesmini femení

Crònica del Mini Femení, CBF Cerdanyola; 42 – CBS; 35

Parcials:  5-2 , 4-1 , 3-5 , 3-1 ; 0-3 , 13-10 , 9-11 , 5-2

Sabor a victòria

Feia un parell de partits que havíem perdut les bones sensacions. Però a Cerdanyola, les mini del CB Solsona van recuperar aquella intensitat necessària per afrontar un partit de cap a cap.

La igualtat va estar present des de l’inici del partit, amb dos equips que ho estaven donant tot a la pista. Si bé les locals van estar la major part del temps per davant, mai no es van allunyar més de nou punts. És més, després del descans les solsonines van arribar a posar-se per davant (15-16), i a falta de vuit minuts el marcador era d’empat a 31.

Així, malgrat la derrota, l’equip va tornar de Cerdanyola amb sabor a victòria. Seguim endavant.

No podem acabar la crònica d’avui sense parlar de les “germanetes grans”… L’any 2012, una colla de nenes va fer que tornéssim a tenir un equip mini femení al CB Solsona. Aquella temporada van perdre tots els partits. Avui, han guanyat la lliga del campionat infantil. Enhorabona.

Video del mini infantil


El mini infantil jugant a casa del Cerdanyola by @cbsolsona