esdevenimentsmini masculí

El Mini masculí del queda 3r classificat en el VII Torneig Solidari del CB Gavà

 

El passat dissabte 19 de març, els minis de primer any del CB Solsona va participar en el VII Torneig solidari de Gavà.

El Torneig va estar marcat per la pluja, ja que es van anular gairebé totes les activitats que s’havien organitzat i només es va poder jugar la competició per equips.

Els solsonins van jugar la semifinal contra el Viladecans Sant Gabriel, partit on ens va costar molt anotar, a part el rival era superior físicament, eren més alts i més ràpids per això no vam tenir cap opció de competir contra ells, el marcador reflectia la diferència entre els dos equips 72 a 28.

En el segon partit ens jugàvem la tercera posició en el torneig el rival era el CB Begues, que havia perdut la seva semifinal de 6 punts. El partit va ser favorable als solsonins des del principi ens vam escapar en el marcador i vam anar augmentat la diferencia fins aconseguir la victòria per 49 a 25, i fent que finalment quedéssim en el tercera posició.

Va ser una bona experiència per l’equip ja que vam jugar de forma col·lectiva fent que tothom s’ho passés bé i es van trobar còmodes jugant junts, això ens servirà per preparar el Tim 16 ja que serà el mateix equip.

Donar les gràcies a tots els pares per la paciència i la dedicació que demostren sempre, sou part de l’equip, una vegada mes MOLTES GRÀCIES!!!