esdevenimentspremini

Campions del torneig Premini de Canovelles 2016

Dissabte ens vam desplaçar amb moltes ganes a la ciutat de Canovelles per jugar el torneig i a gaudir de totes les activitats que la magnifica organització ens tenia preparades.

Al arribar ens esperava l’activitat dels Cars I tot seguit el primer partit que jugàvem contra el U.E. Montgat. Partit on el Solsona no va tenir cap problema per superar-los (54-7 ). Tot seguit, esmorzar rapidet i segon partit contra el Sant Feliu de Codines, equip inferior al nostre, 2ª Victoria (57-18).

Cap a dinar, i al tornar una mica de futbolí humà i Master-Chef, on vam decorar un pastís, que ens vam menjar per berenar.

L’últim partit de la jornada va ser contra el Canovelles B.C, també molt inferior a nosaltres, així vam aprofitar per donar minuts als mes petits de l’equip (55 -5). A l’acabar el partit vam fer l’ultima activitat del dia; manualitats. Els nens van fer un jugador amb goma EVA de regal pel dia del pare.

Diumenge vam començar amb la Gimcana Fotogràfica, on vam fer algunes fotos divertides i al finalitzar-la ens van donar un diploma.

Ara ens tocava jugar l’últim partit de la lligueta contra el Mataró, partit més igualat (32-19 ), al guanyar vam quedar primers de la fase regular. Ja no tornàvem a jugar fins a la tarda la semifinal i la final. Aquesta estona la vam aprofitar per fer les activitats de Karaoke, pinta cares, dinar i l’ escalextric i la Wii .

La semifinal la vam jugar contra el Sant Feliu de Codines, partit sense cap historia (51-10) i la final contra el Mataró. La final va se molt disputada, vam començar relaxats, tot i així vam agafar avantatge, que al final del 7è quart va quedar eixugada i perdíem de 1. L’ultima part vam fer valer la nostra superioritat i vam poder celebrar la victòria (50-36)

Moltes Felicitats Unai, Ferran, Arnau S, Miguel, Marc, Joan, Jan, Jordi, Roger, Abel, Alex i Arnau M,

També agrair a l’organització el tracte rebut i especialment a la Bet, que ens va acompanyar durant els 2 dies.

Gracies Pares per la vostra implicació i suport.