cadet masculícròniques

Crònica del Cadet masculí, CBS; 63 – REMACAT SA SÚRIA B; 69

Aquest dissabte, dia 20 de febrer, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat,  contra el SA Súria B, el partit corresponent a la cinquena jornada d’aquesta nova lliga regular. Els solsonins van realitzar un molt bon partit però no van poder endur-se la victòria contra un rival difícil.

El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona que tenia el control del partit i que, malgrat la seva superioritat en el joc, acabava el primer període amb només dos punts de diferència en el marcador (19-17). El segon quart del matx seguiria el mateix guió que el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bon atac aconseguint, així,  arribar al descans amb un marcador favorable de 39-38. A la represa el conjunt local va perdre una mica el ritme mostrat durant la primera meitat i provocava que el Súria aconseguís avançar-se en el marcador. El tercer període finalitzava amb  un marcador de 54-58. El partit arribava al seu final i el partit estava molt igualat. Desprès d’un bon inici d’últim quart, el Solsona aconseguia igualar el partit a 62, a falta d’uns 5 minuts aproximadament per al final del partit. Va ser en aquests instants quan els nombrosos tirs fallats i les pilotes perdudes van permetre als visitants distanciar-se en el marcador. A tot això, s’hi va sumar un baix percentatge de tirs lliures durant els últims minuts que feia decantar la balança del partit cap als contrincants que d’aquesta manera aconseguien endur-se un partit molt igualat (63-69).

En definitiva, bon partit del cadet masculí, malgrat la derrota, que ens permet  afrontar amb confiança i esperança el pròxim partit.

A seguir treballant!

 

Martí Prades

Jordi Vila