cròniquesmini masculí

Crònica del mini B; Mini B; 26 – Fisio Artés; 76

Aquest passat cap de setmana el Mini B rebia l’Artés, un equip de la part alta de la classificació. El partit va començar amb el nostre equip sortint adormit a pista, on va encaixar un parcial de 0-24, tot i així l’equip va saber superar aquest primer impacte i en la primera meitat no va deixar escapar cap període per més de 6 punts. A la represa vam tornar a tenir molts alts i baixos, vam guanyar el 6è període, però en el 7è vam encaixar un parcial de 2-20 que va mostrar les debilitats mentals que pateix aquest equip.

Al final però, marxem amb unes bones sensacions d’haver donat la cara en molts moments del partit, on hem aconseguit augmentar la intensitat en el joc, tot i que encara falta més aportació de tots els jugadors de l’equip, només 7 jugadors van aconseguir aportar punts. Si seguim treballant com fins ara notarem sensiblement millores de cara a la segona volta de la temporada.

 

Resultat final: 26-76