cadet masculícròniques

Crònica cadet masculí ASFE St Fruitós A; 63 – CBS; 57

 

Aquest diumenge, dia 24 de gener, el cadet masculí del CB Solsona ha jugat, contra l’ASFE Sant Fruitós A, el partit corresponent a la segona jornada d’aquesta nova lliga regular. Els solsonins van realitzar un partit millorable en molts aspectes i això els hi va impedir endur-se la victòria contra un rival difícil.
El partit va començar amb un bon inici per part del CB Solsona però tot i així el primer període acabava amb una que victòria local de 16-13 en el marcador. El segon quart del matx seguiria el mateix guió que en el període anterior, amb un Solsona molt concentrat en el partit i realitzant una bona defensa que dificultava l’atac dels rivals. L’atac dels visitants tampoc era el desitjat i això provocava que al descans s’arribés amb un marcador de 30-24.
A la represa el Solsona va perdre una mica el ritme mostrat durant la primera meitat i propiciava que el Sant Fruitós aconseguís distanciar-se en el marcador. El tercer període finalitzava amb un marcador de 50-34 com a conseqüència de la manca de concentració en el partit, en part per l’actuació arbitral i de l’altra per la baixada d’ intensitat de l’equip solsoní.
El rebot tornava a ser un aspecte que ens mancava i que cal millorar. A l’últim quart, amb el partit pràcticament decidit, els visitants vam aconseguir endur-nos el període i retallar una mica la diferència que hi havia en el marcador. D’aquesta manera el partit acabava amb un 65-52.
En definitiva, bon partit del cadet masculí en la primera meitat però molt millorable en la segona, i especialment en el tercer quart, que fa que el Solsona encadeni dues derrotes consecutives en aquesta fase regular
A seguir treballant!

Martí Prades
Jordi Vila