cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS; 70 – CB Igualada; 54

Aquest passat dissabte el Junior masculí va disputar a Solsona el primer partit de la segona volta contra el C.B. Igualada, un rival que ens havia guanyat de 5 punts a casa seva. Vam afrontar el partit amb les baixes importants del Jaume i el Marcel, però vam aconseguir superar les adversitats i ens vam acabar imposant per 16 punts aconseguint que tots els jugadors de l’equip anotessin, incloent-hi els 3 cadets que van pujar a reforçar l’equip.
En general vam fer un dels millors partits de la temporada tot i desinflar-nos al final i permetre que l’equip rival retalles distàncies anotant un parcial de 2-11.
Esperem que tant el Jaume com el Marcel es recuperi aviat i puguin tornar a ajudar l’equip.
El següent partit es contra el Vilatorrada, 3rs classificats, el dissabte 30 de gener a casa seva.