cadet femeníequipsgaleriageneralinfantil femeníjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta del 11 i 12 de novembre

 

Infantil femení 34 – 51 CB Tona

Començàvem el partit amb pressió a tota pista però el cansament físic del nostre equip i sent conscients de què teníem rotació curta vam passar a pressionar a partir de mitja pista.

Aquesta defensa intensa ens va permetre recuperar moltes pilotes i que després d’un parcial 8-11 a favor del rival arribéssim a la mitja part tan sols 3 punts per sota.

Però, després de mitja part el cansament sumat a la falta de concentració a pista can afavorir al rival per escapar-se en el marcador en un període de 2-12.

Tot i així, les jugadores del Solsona no van abaixar el cap i van seguir lluitant el partit guanyant el següent període tot i que l’equip rival encara seguia controlant l’enfrontament.

Finalment, el desencert sota cistella i la forta pressió del Tona van fer que l’equip rival controlés el final del partit seguint dominant el marcador.

Destacar que tot i el resultat final, les jugadores van defensar i lluitar el partit fins que l’àrbitre no va xiular el final i van treballar molt bé sobretot en la defensa en estàtic.

Infantil femení vs CB Tona

 

CB Navàs 65-14 Infantil masculí

Partit complicat, molts problemes amb els rebots i en defensa. En atac no vam tenir moltes oportunitats, també vam fallar molts tirs. A l’últim període vam aconseguir fer bones jugades i la defensa també vas ser bona. Cada cop anem millorant i progressant per poder arribar a un bon nivell.

 

CB Igualada – Cadet masculí B

Partit on començàvem molt adormits, però degut a que érem superiors a ells aconseguim una avantatge de 10 punts. Al no jugar al nivell que sabem durant tot el partit els rivals es fiquen 1 punt per davant i comencem a tenir alts i baixos durant la resta del enfrontament. Finalment un bon 3er parcial fa que ens podem col·locar per sobre amb 10 punts més que el rival, però uns últims mal minuts al últim quart fa que només guanyem de 9 contra un rival que de locals els vam guanyar de 21 punts.

Tot i així cal remarcar que seguim sent líders invictes amb 6 victòries i 0 derrotes.

Hem de seguir treballant!

 

La Salle Manresa  51 – 66 Cadet masculí A

Victòria a la pista del Salle Manresa per mantenir el liderat a nivell A. Els solsonins van sortir forts des del primer moment i van arribar a posar-se 27 a sobre, però desconnexions puntuals i una defensa en zona incòmoda del local feien que el rival s’apropés en el marcador. Tot i així els visitants van treure caràcter i van mantenir la distància, sobretot en els últims minuts, quan més importava. Al final, victòria de 15 punts i molt bones sensacions com a equip.

 

A destacar l’actuació ofensiva d’Issouf Diallo, amb 21 punts

 

Cadet femení 57 -48 Bàsquet Berga

Aquest diumenge vam jugar a casa contra el CB Berga. Molt igualat durant els primers tres quarts. Elles superaven la nostra pressió i podien arribar a l’atac fent-nos patir en el marcador. Al segon quart un cúmul de faltes ens van fer baixar la intensitat. Però durant l’últim quart l’actitud i la intensitat defensiva de l’equip va canviar radicalment. Un canvi en la defensa i augmentar la velocitat en atac va fer que el tercer quart el guanyéssim de 14 punts. Victòria merescuda finalment: 57-48.

 

CB Vilatorrada 55 – Júnior masculí 67

Parcials (11-17)(26-35)(40-61)(55-67)

Desplaçament molt complicat el que tenia l’equip júnior del club on els locals arribaven invictes després de les 6 primeres jornades.

En l’inici ja es va veure un equip molt seriós. El Solsona marcava el ritme de joc en tot moment dominant en defensa i en atac.

Primera part on els visitants van desplegar una bona transició tot i la muralla defensiva del Sant Joan van saber trencar-la i dominar aquesta fase de partit.

La segona part començava com la primera, amb un Solsona ben assentat a la pista i aconseguia la màxima diferencia de 23 punts a favor.

El darrer quart un parcial local de 9-0 donava una mica d’emoció al partit però es va saber controlar el joc per apuntar-se una victòria de mèrit.

 

Sènior femení 66-41 Femení Osona

DS5_4616

Victòria important, que serveix per consolidar-nos a la part central de la classificació. I el més important, una victòria de qualitat, aconseguida amb un bon joc, i que confirma la notable millora de l’equip en les últimes setmanes.

A destacar el partit de la Núria, amb 26 punts i una gran feina defensiva.

Seguim💪🏼🏀

Sènior femení vs Femení Osona

 

UE Sant Cugat blanc 70 – 61 Sènior masculí

13-10/26-16/15-18/16-17

El partit va començar molt erràtic de cara a cistella per els dos equips, i les cistelles d’un equip eren contestades per altres del altre equip, fruit d’això s’arribava amb un marcador de 13-10 al final del primer quart. El segon quart va començar amb força per els jugadors visitants, i gràcies això s’avançaven 17-23 minn15, a partir d’aquí l’equip local va espavilar i amb un obrir i tancar d’ulls van fer un parcial de 17-1 per arribar a la mitja part 39-26.

El tercer quart va ser d’intercanvi de cistelles on l’equip solsoní va guanyar el quart 15-18 i retallava a 10p la diferència a falta del últim quart. 54-44. El darrer quart va començar molt bé per el solsonins que s’apropaven a 5p al marcador 57-52 a falta de 5 Min per acabar el quart, la ratxa la va trencar l’equip local amb 2 triples quasi veu consecutius, d’aquí al final intercanvi de cistelles per deixar el marcador final de 70-61. Bones sensacions en el joc i amb la intensitat del equip taronja, llàstima del poc encert en els tirs… Ànims, a seguir treballant, que així arribarà tard o d’hora la primera victòria a fora de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *