cròniquesequipsgeneralmini femenímini masculípremini

Cròniques de cistella baixa de l’11 de novembre

Mini femení 4-55 CB Igualada

DS5_4101

Malgrat el resultat, partit amb sensacions molt positives. L’equip creix dia a dia, i pot competir dignament cada jugada, cada defensa, cada pilota. A destacar l’atreviment de totes les jugadores per enfrontar-se als reptes que ens ofereix el partit. Atreviment per botar, per tirar, per lluitar, per defensar…

Seguim💪🏼🏀

Mini femení vs CB Igualada

 

CB Navàs 79- 26 Mini masculí

L’equip del mini mixt de Solsona jugava contra Navàs a fora. Va ser un partit en el que només vam durar una part presents en el marcador, ja que l’equip rival va jugar molt bé i el resultat final va acabar en un 76-26 per l’equip del Navàs.

 

Galeria del Premini vs Bàsquet Manresa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *