cadet femenícadet masculícròniquesequipsgeneralinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta del 4 i 5 de novembre

62 Femení Osona – 29 Infantil femení

Partit contra el rival més fort d’aquesta fase prèvia que ha controlat el partit durant els 40 minuts, però ha servit per treballar molt defensivament.

La manca d’intensitat en atac ha afavorit al rival parar l’atac amb molta facilitat. Tot i així, molt bona defensa en estàtic dificultant l’atac interior de l’Osona.

Infantil masculí 19-70 Bàsquet Piera

Partit molt difícil, el Piera va ser molt superior. També bastants problemes amb els rebots i perdíem moltes pilotes.

CB Vilatorrada 40-57 Cadet femení

Aquest diumenge jugàvem a Sant Joan de Vilatorrada a les 9 del matí. L’hora, el lloc i el fred, no semblava un bon escenari.

Cap d’aquests factors va provocar que baixéssim la guàrdia. Partit de treball intens minut a minut. La nostra pressió a tota la pista i una millora en el nostre treball en atac va fer que guanyéssim de 17 punts, i a destacar els nostres 9 triples.

Cadascuna de les jugadores va tenir un paper importantíssim, l’actitud i l’esforç van ser impecables.

Cadet masculí B 91- 25 Bàsquet Piera

Partit fàcil i còmode per als nostres. Ens enfrontàvem als segons de la classificació i vam fer una setmana d’entrenament molt intensa i productiva que es va veure reflectida perfectament al partit.

La falta de jugadors del equip visitant i la concentració dels nostres va provocar que el partit fos ràpid i controlat per nosaltres. Van anotar tots els nostres jugadors i van fer una gran actuació.

L’anotació mes gran de la temporada, tot i això hem de seguir treballant i continuar amunt, si fem això de ben segur que serà així.

Seguim!

Cadet masculí B vs Bàsquet Piera

Cadet masculí A 83- 56 CB Vic

DS2_1779

El cadet A es refà de la derrota de la setmana passada amb una victòria a casa contra el Vic, que arribava com a líder invicte del grup. Tot i començar freds i encaixar un parcial inicial de 7 a 18, els solsonins es van refer ràpid i amb bon joc d’equip i defensa intensa van aconseguir igualar el partit i mantenir el control del tempo fins els últims minuts, acabant guanyant de 27 punts. Aquesta victòria retorna el liderat al CB Solsona, que es refermen com un dels millors equips de nivell A.

A destacar l’actuació ofensiva de Ton Garriga amb 20 punts i la defensiva dels 11 jugadors locals.

Cadet masculí A vs CB Vic

Júnior masculí 70 – Creu Alta Sabadell  54

Parcials (22-13)(34-29)(57-41)(70-54)

El Solsona rebia al Creu alta Sabadell en la 6a Jornada de competició, primer quart amb molt de ritme dels jugadors locals que els deixava amb 9 punts d’avantatge.

El segon quart els visitants reaccionaven aconseguien posar-se per davant en el marcador però un final de període molt ordenat permetia que els locals marxessin amb una petita avantatge al descans.

En la represa els jugadors locals amb una bona defensa i transició podien marxar de 20 punts i ja no deixarien escapar la victòria.

CB Tona 59-64 Sènior femení

En un emocionant partit de bàsquet entre el Tona i CB Solsona, les coses van començar amb les locals prenent la iniciativa en el primer quart (13-6). No obstant això, el CB Solsona va saber recuperar al segon quart (10-24), arribant al descans amb marcador favorable 23-30.

Malgrat els esforços del Tona per tornar al partit, les solsonines van mantenir el control acabant amb victòria 59-64.

Sènior masculí 70- 58 CB Cerdanyola

11-9/17-22/21-18/21-9

Els solsonins van sortir a per totes, i amb un parcial de 9-0 min 5 arrencaven el quart, a partir d’aquí els visitants despertaven i es posaven a només 2 punts a final de quart, 11-9,  el segon quart va ser d’intercanvi de cistelles on els visitants van agafar la màxima renta al partit del seu costat 21-27 però els solsonins recuperant el seu joc arribaven a la mitja part 28-31.

A la represa va seguir la mateixa tònica que el final de quart, intercanvi de cistelles però amb una mica de domini solsoní, on s’arribava a final de quart 49-49 a falta de 10 min per acabar el partit,  el quart  va continuar l’intercanvi de cistelles i al Min 37 el marcador era d’empat a 55, a partir d’aquí un vendaval taronja va sorprendre l’equip visitant, i amb un parcial de 15-3 deixaven el marcador 70-58.

En definitiva els solsonins continuen el fortí al pavelló, patim massa i juguem en molts alts i baixos, si poguéssim mantenir la concentració i la intensitat a pista els 40 Min el resultat hagués sigut més ample i no haguéssim patit tan.

Vinga nois toca treballar més i més i anar millorant, ja s’ha notat una millora bastant considerable conforme l’any passat, ara esperem que poc a poc anem polint coses i els partits ens vinguin més de cara