cròniquesequipsgeneralmini femenímini masculípremini

Cròniques de cistella baixa del 4 de novembre

CB Tona 69 -19 Pre-mini mixt

Aquest últim partit s’ha notat una millora brutal! Vam començar la primera part una mica fluixa, perdent de 13 punts, però a la segona part vam aconseguir igualar el marcador 12-11. Tot i així, ens van seguir guanyant les últimes 2 parts, però seguim endavant i aprenent!

Femení Osona 64-14 Mini femení

 

Derrota a Vic, en una pista on sempre és complicat guanyar. Les solsonines van tardar a trobar un bon ritme de partit i van ser clarament superades en velocitat. Continuem creixent com a equip, aprenent i agafant ritme de competició. Seguim💪🏼🏀

 

Mini mixt 73 -61 CB Puig-reig

El mini mixt de Solsona s’enfrentava contra el Puig Reig a Solsona. El partit va començar molt bé de cara als de Solsona amb més de 10 punts d’adventatge en la primera part, pero durant els següents quarts els de Puig Reig es van anar apropant cada cop mes al marcador fins a l’empat. En la última part els de Solsona van jugar uns excelents minuts i van acabar guanyant 73-61.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *