cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior; CE Gelida, 76 – CB Solsona, 64

 

Primera derrota de la temporada
El CE Gelida trenca la imbatibilitat del líder a base de triples

Parcials: (23-7), (4-16), (27-17) i (22-24)

En els darrers partits s’havien posat de manifest alguns defectes, sobretot la manca d’intensitat i d’encert en el primer període. En aquesta ocasió, però l’habitual reacció posterior no va servir per guanyar el partit.

Gelida és una pista molt difícil on els locals només han perdut un partit. Davant d’un dels equips de la part altra de la taula, els solsonins van a anar a jugar encara amb les baixes per les lesions del Guille i del Moi, i també amb la de Joan Padró per motius professionals, i amb els reforços del Miquel Estany, el Manel Davins i el Manel Gil.

A l’inici del partit els locals van sortir en tromba i amb molt d’encert en els tirs de 3 i van avasallar als taronges, que van arribar a tenir un desavantatge de 21-2. Amb el lideratge del Lluís Codina (25 punts d’anotació) que va tibar de l’equip, el CB Solsona es va imposar clarament en el segon quart i a l’inici del tercer. Va arribar a remuntar i a posar-se per davant en el marcador, però la reacció no va culminar. Davant la defensa en zona plantejada pels de Solsona, els de Gelida van reprendre l’eficàcia en el tir exterior (van anotar 14 triples vers els 6 del CB Solsona) i van tornar a marxar en el marcador.
L’equip ha de treure conclusions de la derrota i pensar ja en el proper partit. Dissabte vinent a l’hora habitual (17:45h) rep al Navarcles, un rival sempre difícil. Amb el suport de l’afició l’equip ha de recuperar la seva identitat i autoestima.

 

Us esperem al pavelló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *