cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, Manresa vermell: 69 – CBS: 51

Evolució del marcador

Poca llum, atac nul

Dissabte fou un dia fosc pel júnior masculí, la poca llum del pavelló del Manresa els va afectar ja que no van saber atacar la forta defensa dels manresans. Aquest fet i el fatal primer període van condemnar l’equip a anar sempre a remolc dels locals.

En la vessant ofensiva és on es va perdre el partit, la forta pressió va significar que es perdessin 22 pilotes, un nefast 2/24 en triples (segueix la tendència dels últims partits) i un 43% en els llançaments de 2. Els tirs lliures van anar en consonància i no es va arribar al 35% d’encerts.

Després d’un primer període molt dolent va començar amb una forta recuperació dels solsonins, escurçant 7 punts i situant-nos set a sota, un temps mort dels locals va trencar la recuperació i el Manresa va tornar a posar les coses al seu lloc arribant-se a la mitja part amb 16 punts a sota.

El tercer període no va tenir història i el rodet manresà va acabar el 3Q amb 25 punts de diferència, aquesta tònica es va mantenir fins al minut 34 en què es va arribar a la màxima diferència 31 punts. En aquell moment un canvi massiu dels locals va permetre maquillar el resultat i escurçar la diferència final a només 18 punts.

 

276

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *