cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior, CB Solsona: 88 – Òdena CB: 73

NOVA VICTÒRIA EN UN PARTIT  ESPECIAL

El partit d’aquest dissabte del sènior era un encontre singular. La presència d’un equip de TV3, amb el periodista esportiu Victor Lavagnini, molt conegut per les retransmissions de bàsquet, li conferia un to d’absoluta excepcionalitat. Amb la graderia del pavelló ben plena i molta expectació, als solsonins els tocava rebre al segon classificat de la taula, amb el liderat en joc.

Va ser un partit molt travat. Els locals van estar espessos en atac. L’Òdena, un bon equip, era conscient de la superioritat en el joc interior dels locals i va saber treure partit de l’eficàcia anotadora en triples. Tot i que el CB Solsona va portar la iniciativa del partit no aconseguia un avantatge còmode. A la mitja part s’arriba amb el resultat de 38-35. A la represa es va mantenir la dinàmica de joc, però amb major eficàcia anotadora dels solsonins. El partit, però, no es va decidir fins al tram final quan – a conseqüència de decisions arbitrals (mal arbitratge que va perjudicar als dos equips)- els visitants es van desconcentrar, mentre els solsonins van mantenir la calma i el control del partit, arribant al final del partit a la màxima diferència de 15 punts.

Una nova victòria, i ja en són 6 de 6 partits jugats; i cal destacar que la graderia va gaudir d’un partit intens, on no hi van faltar les habituals jugades espectaculars del Macam que entusiasmen als espectadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *