cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí CBS: 55 – Bàsquet Berga: 60

Un primer quart desastrós condemna tot el partit

 

Partit de la màxima rivalitat entre els solsonins i els bergadans, en els minuts previs al partit hi havia un cert temor per part dels visitants degut a l’impressionant començament de lliga dels de Solsona, potser aquest fet va fer que sortissin més concentrats al partit.

Excepte la cistella inicial que fou del Solsona, la resta de quart fou d’un domini molt gran dels de Berga: amb un 40% d’encert en triples i un 55% en tirs de dos. Resultat del quart: 8 -20.

El segon quart surt amb un Solsona, amb ganes de recupera i aconsegueixen retallar 6 punts en els dos primers minuts del quart. La distància es retalla fins als 3 punts al minut 17. En aquell moment un triple dels de Berga fa que es trenqui la retallada i el Berga torna a entrar al partit, resultat del quart: 18-14. El resultat a la mitja part: 26-34.

El tercer quart continua amb un Solsona que poc a poc va remuntant el partit i s’arriba al minut 25 amb l’empat a 34 primer, i després el Solsona es col·loca pel davant en el marcador. S’entra en una fase de diferents empats, a 34, a 36, a 39… en aquest 39 el Solsona es queda clavat i s’acaba el quart amb un resultat final de 39-44 (el parcial és de 13-10).

El darrer període, comença amb un Berga mantenint i augmentant la diferència fins a 10 punts faltant 2 minuts. A partir d’aquí els locals no abaixen els braços, un triple i un tap defensiu els torna a col·locar al partit. Quedant 40” i posició de la pilota tenen l’oportunitat d’empatar el partit, però el triple no va entrar. (resultat parcial 16-16).

 

Al final dues faltes fora de lloc fixen finalment el marcador en un 55-60. Llàstima dels últims segons  doncs ens pot quedar un basquet average complicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *