3x3esdevenimentsgeneral

Ja pots inscriure’t al 3×3, que es farà el diumenge 16 de setembre

Els fulls d’inscripció els tens aquí:  format pdf     format word)

La inscripció val 5 € per jugador i el darrer dia per apuntar-se és el dimecres 12 de setembre. Cada jugador/a inscrit/a tindrà begudes gratis. Per abaratir el preu de la inscripció els participants no rebran la samarreta reversible d’altres edicions, sinó s’hauran de portar la seva equipació.

Més informació

Tots els equips inscrits han d’estar presents a la Plaça del Camp el dia del torneig a les 9:40 h del matí.
Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta.

En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES91 0049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *