3×3

La 24a. edició del 3×3 de bàsquet es farà el diumenge 16 de setembre

En el marc dels actes esportius de la Festa Major, el diumenge 16 de setembre tindrà lloc a la plaça del Camp la 24a edició del tradicional torneig mixt de basquetbol a l’aire lliure “Solsona Bàsquet 3×3”. Es tracta de l’activitat que marca l’inici de la nova temporada del Club Bàsquet Solsona.

Els fulls d’inscripció es poden obtenir a la web del club o mitjançant les xarxes socials. (full d’inscripció: format pdf     format word)

La inscripció val 5 € per jugador i el darrer dia per apuntar-se és el dimecres 12 de setembre. Cada jugador/a inscrit/a tindrà begudes gratis. Per abaratir el preu de la inscripció els participants no rebran la samarreta reversible d’altres edicions, sinó que s’hauran de portar la seva equipació.

Tots els equips inscrits han d’estar presents a la Plaça del Camp el dia del torneig a les 9:40 h del matí.
Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta. En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES91 0049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.