cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CBS: 48- CEB El Papiol: 43

Victòria de mèrit

Resultats per quarts:  6-5 , 4-2 , 4-3 , 9-0 ; 4-4 , 4-9 , 11-6 , 6-14.
Després d’uns dies de descans, repreníem la competició contra el Papiol. En aquest tram final de la lliga, no hi ha cap equip que posi les coses fàcils. A més, la coincidència de diverses activitats aquest cap de setmana, i un parell de lesions d’última hora, ens feia afrontar el partit amb pocs efectius.

DSC_3348

Tot plegat va fer que les bateries de les nostres jugadores s’anessin esgotant a mida que s’acostava el final del partit. Si bé en atac l’efectivitat es va mantenir (23 punts a la primera part, 25 a la segona); en defensa érem cada vegada més fràgils (vam encaixar només 10 punts a la primera part, però 33 a la segona).
L’esforç físic de totes les jugadores va ser considerable, per això la victòria final té més mèrit.

2017.04.22 mini femení contra Esport Base del Papiol