Crònica del cadet taronja,  CBS: 85 – La Salle Manresa blanc: 44

2017.04.01 Cadet masc. taronja vs Sarsa Bages La Salle Manresa Blanc

De menys a més

Dani Solano 12, Carles Garriga 4, Guiu Altès 9, Nil Vantolra, Bogdan Cucura 8, Jordi Vila, Max Albà 45, Arnau Ollé, David Vilajosana, Ferran Gil, Jose Rodríguez 7.

Parcials: 11-14, 22-13, 25-05, 27-12.

El començament desastrós dels solsonins l’aprofiten els bagencs, que es posen per davant en el marcador; el primer quart acaba amb un escuat 11-13. En el segon quart encara s’agreuja mes la inoperància dels locals i els manresans es posen 10 punts per sobre; just en aquest moment els Solsonins es posen les piles, i en pocs minuts endossen un parcial de 20-4, capgirant el  marcador i marxar al descans amb un avantatge de +6.

A la represa amb un altra embranzida i un parcial de 15-0, els solsonins sentencien el partit; els manresans no podien contrarestar l’allau solsonina; el tercer quart acaba amb un 58-32.

Però la dinàmica no s’ha aturat: els solsonins lluny de relaxar-se, han continuat sumant fins a la botzina final; aconseguit el resultat més ampli de la temporada.