cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CBS: 76 – CB Vic 2: 53

DSC_4625

Aquest dissabte dia 14 de gener, l’infantil masculí del CB Solsona ha disputat el primer partit, d’aquesta nova lliga regular, a casa davant del CB Vic. Els solsonins, tot i no realitzar un gran partit, han pogut aconseguir la primera victòria de la lliga.

El partit no començava gaire bé per al Solsona ja que veia com el Vic es distanciava lleugerament en el marcador en els primers minuts del partit a causa de les múltiples errades en atac i les pilotes perdudes. Tot i així el primer període acabava amb un resultat favorable (9-6) després de remuntar un parcial en contra de 0-6. En el segon i el tercer període, el Solsona ha sortir més actiu que en el primer període i aconseguia augmentar la distància en el marcador. No ha estat fins el quart període quan, després d’un bon període dels solsonins, han aconseguir una còmode avantatge gràcies a la recuperació de pilotes i una bona defensa. El marcador al descans era de 43 a 26. 

DSC_4609

A la represa, els dos equips han realitzat un mal període en atac i les defenses i els errors s’imposaven. Els problemes vindrien en el sisè i el setè període, on tot l’avantatge aconseguit anteriorment, es veia reduït degut a l’encert dels visitant i les errades dels locals quan el partit ja semblava encarrilat (61-49). Però un gran últim quart ha sentenciat el partit i ha permès aconseguir una diferència important en el marcador que suposa sumar la primera victòria d’aquesta nova lliga regular.

A seguir treballant!