cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CBS: 45 – CB Can Perellada B: 58

 

Derrota del nou cadet masculí; un mal inici desequilibra el matx

DSC_4693

 

Jugadors i anotacions: Dani Solano, Carles Garriga 12, Pol García 13, Roger Casafont 2, Bogdan Cucura 8, Jordi Vila 2, Jose Rodríguez 8, Arnau Ollé, David Vilajosana.

Parcials: 9-19, 14-12, 11-12, 14-12.

 

Un mal inici desequilibra el matx: El parcial de 0-10 va ser la clau de que els solsonins anessin a remolc tot el partit; no va ser fins passats 5 minuts de partit que anotessin la primera cistella. A partir d’aquí el joc es va equilibrar i el marcador s’anava movent amb uns desavantatges entre 5 i 12 punts. Malgrat no fer un bon partit: cometent errades de mini, fallant moltíssimes opcions clares sota cistella, despistes defensius, etc…; evidentment provocat per la falta de rodatge (el primer partit oficial d’aquesta temporada); la sensació que va donar l’equip va ser molt bona; per tan cal esperar…

Per tant, a seguir treballant que de segur que els fruits arribaran.

Àlbum de fotografies