cròniquesmini masculí

Crònica del mini taronja, Catalana Occident Blanc: 50 – CBS: 76

 

Parcials: 4-10, 4-10, 5-13, 5-12—— 7-8, 7-12, 14-2, 4-9

L’equip del mini taronja va anar a disputar aquest passat divendres dia 2 el partit ajornat contra el Catalana Occident Manresa Blanc.

Una pista difícil ja que es juga en camp transversal i amb unes mides més petites que en pista central. Aquest fet va fer que els solsonins preparessin un partit on s’havia de defensar fort, provocar passades llargues al contrari i poder tallar pilotes. Una bona defensa va permetre, des d’un inici, marxar amb comoditat en el marcador, deixant el partit sentenciat en el 4t període: 18-45. La resta de períodes van anar més ajustats en el marcador degut, sens dubte, a la falta de concentració dels jugadors solsonins motivada, segurament, perquè eren conscients que el partit ja estava guanyat.

El pitjor període del partit va arribar al setè quart, on els manresans es van imposar per 14-2, aprofitant el desencert total dels solsonins i la manca d’actitud defensiva. Amb tot, el darrer període es va tornar a jugar amb normalitat i es va guanyar per 4-9. Bon partit del Solsona que va saber decidir des de l’inici i va dominar 7 dels 8 quarts del partit, amb un resultat final de 50-76.