cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CBS: 54 – CB Artés 47

DSC_4315

Les Solsonines dobleguen al líder

Jugadores: Núria Algué 16, Marta Armengol 3, Mar Masdenpinós 6, Ares Ribera 2, Pat Camarero, Júlia Villaró 15, Gemma Vendrell, Claudia Rafart, Laura Cabestany 12.

Parcials: 6-10, 24-14, 13-17, 11-6.

Des del començament les solsonines van agafar les rendes del partit; però com tantes vegades seguien erràtiques de cara a cistella; això va fer que el primer quart acabés en un pobre 6-10 a favor de les bagenques.

Va ser en el segon quan el signe del partit va donar la volta; la sequera anotadora es va acabar i un contundent parcial va capgirar el marcador; 30-24 a la mitja part contra el líder es un meritori resultat.

A la represa, les visitants van sortir més endollades i mica a mica van anar retallant diferències fins arribar a empatar el matx poc abans d’acabar el tercer quart; una cistella local als últims segons va permetre desempatar i iniciar un últim quart que prometia ser força interessant. De la manera que anava el partit s’intuïa que l’equip que agafés un mínim d’avantatge guanyaria; i així va ser: les locals van picar primer i es van posar +4; l’Artés va repicar però ràpidament les solsonines tornaven a posar els 4 de diferència; això va durar fins l’últim minut quan un triple va posar el +5 que ja va ser infranquejable per al líder.

Important victòria; però el mes destacable va ser l’actitud i entrega de totes les jugadores.

Galeria d’imatges: http://www.cbsolsona.com/index.php/2016/12/07/galeria-del-cadet-femeni-contra-el-cb-artes-3-12-16/