Uncategorized

Crònica del mini negre, CBS; 57 – CB Prats de Lluçanès; 44

DSC_2779

Victoria molt treballada del mini que va donar una versió molt millorada respecte al primer partit.

El Mini Negre del CB Solsona va aconseguir aquest passat cap de setmana la primera victòria de la temporada. Després d’una derrota la setmana passada, els jugadors afrontaven el primer partit a casa.

DSC_2783

Vam començar forts en el primer període, apretant en defensa i generant ocasions en atac (8-1), però va semblar que només fos una il·lusió i en el segon i el tercer període vam encaixar dos parcials en contra (0-5) i (1-7) que ens van posar dubtes a sobre, tot i així vam ser capaços de sobreposar-nos al rival en el quart període(12-7) i marxar a la mitja part un punt per sobre (21-20).

A la represa els jugadors van sortir decidits a trencar el partit i gràcies a una gran defensa, l’encert en atac ens vam poder escapar en el partit (13-0), al següent període l’altre equip va poder anotar, però vam seguir amb una gran capacitat per sortir al contraatac (12-8), en el 7è i 8è període els jugadors locals van donar mostres de cansament degut a l’esforç fet en l’inici de la segona part, i l’equip visitant va retallar 5 punts que els van ser insuficients per remuntar el partit (8-11) i (3-5). 

De part de tot l’equip desitjar molta sort a l’Ibai, que ens ha marxat a Estats Units, i que desitgem que tot li surti perfecte.