cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení: CE Vilatorta; 67 – CBS; 41

 

Jugadores (i anotacions); Laia Torra 4, Núria Algué 13, Estel Aymerich 2, Pat Camarero 4, Júlia Villaró 9, Gemma Vendrell 3, Claudia Rafart 6.

Parcials: 19-9, 15-11, 15-10, 18-11.

La manca d’encert en moments importants i sobretot escassa banqueta, van decantar la balança a favor de les osonenques. El primer quart va començar amb un lleuger domini visitant, però malauradament no es traduïa en el marcador que seguia igualat; van ser les locals, que amb més fortuna que joc van clavar un parcial de 9-0; acabant el primer quart amb un +10.

El segon quart va ser calcat al primer; les solsonines duent la iniciativa; van retallar el desavantatge col·locant-se a tan sols 2 punts per sota; però uns instants de desconcert van donar pas a un altre parcial favorable a les locals que van marxar al vestidor amb 14 punts de renda.

A la represa les braves solsonines van tornar agafar la iniciativa en el joc; però cada vegada costava mes retallar la diferència. Malgrat tot; a manca de 2 minuts per finalitzar el tercer quart es mantenien amb un desavantatge de 10 punts. Però l’esforç pesava cada vegada més a les cames de les solsonines que van haver de resignar-se i veure com les locals aconseguien anotar (en varies ocasions) amb molta dosis de fortuna i aconseguint un resultat massa engreixat pel joc que es va veure a la pista.