cròniquesmini femení

Crònica del mini femení; Barberà: 66 – CBS: 64


Parcials:  4-11 , 5-8 , 9-6 , 5-11 ; 11-3 , 16-6 , 3-12 , 13-7

Partit de rècords, i per recordar

A l’anada havíem perdut contundentment per 18 punts de diferència, però les nenes del mini femení han fet una millora impressionant des d’aleshores. Començàvem el partit de forma brillant, amb pressió defensiva i velocitat, arribant al descans amb avantatge de 13 punts (23-36). Ja en aquell moment havíem superat la barrera psicològica dels 35 punts.
A la represa, el Barberà va sortir més agressiu i va aconseguir capgirar el marcador, arribant a posar-se 5 punts per sobre a falta de dos períodes (50-45). Però al 7è temps tornàvem a recuperar l’avantatge i començàvem els darrers sis minuts amb avantatge de 4 punts (53-57).
El darrer període, molt emocionant, hagués pogut donar la victòria a qualsevol dels dos equips. A 3 minuts del final, estàvem empatats (61-61) i encara vam poder veure una alternança més a favor de cada equip (62-61 i 62-64).
Malgrat la derrota, sortim amb el cap ben alt després d’haver fet el millor partit de la temporada. Hem batut el nostre rècord d’anotació (64 punts) i el nostre rècord d’efectivitat en tir exterior (10 triples), i continuem demostrant que som un gran equip.

Bravo.