cadet masculícròniques

Crònica del cadet masculí, CBS; 40 – ASFE Sant Fruitós; 62

 

Aquest diumenge, dia 3 d’abril el cadet masculí del CB Solsona van jugar, contra el ASFE Sant Fruitós A, el partit corresponent a la segona jornada de la segona volta d’aquesta lliga regular. Els solsonins van realitzar un mal partit que va propiciar una derrota justa.

El partit va començar amb un inici dolent per part del CB Solsona que donava moltes facilitats en defensa i un baix percentatge en tirs de dos punts. El primer període acabava amb un parcial de 10-20 en el marcador. Al segon quart del matx, l’equip solsoní va seguir exercint una fluixa defensa i es deixava agafar nombrosos rebots ofensius que dotaven al rival de diverses opcions per anotar la cistella. En atac seguia sense idees i sobrevivia gràcies als tirs lliures, propiciant un parcial de 13-19 que permetia als visitants marxar al descans amb avantatge (23-39).

L’inici de la segona part seguia el mateix guió que el de l’inici del partit i provocava que el rival es distanciés molt més en el marcador fins al 30-56 al final del tercer quart. El partit arribava al seu final i estava decidit. L’últim quart va suposar una tardana recuperació del Solsona que va millorar la seva imatge i acabava el partit reduint una miqueta la diferència que hi havia en el marcador (62-40).

En definitiva, mal inici del Solsona en el partit que provoca una nova derrota i fa que els solsonins encara no s’hagin trobat amb la victòria en aquesta lliga.

Ànims i a seguir treballant!