cròniquesmini masculí

Crònica del mini A Catalana Occident Manresa Blanc; 64 – CBS; 57

Derrota dels solsonins després d’un partit molt intens i apassionant.

 


Tot i l’avantatge obtingut gràcies a la concentració en l’inici de partit (+9 al final del segon període), els manresans van poder capgirar el marcador (posant-se 5 punts per damunt en la mitja part). Els jugadors del CBiUM, en aquests períodes van mostrar-se molt atents, i van saber aprofitar totes les badades que vam tenir els solsonins en defensa.

Passada la mitja part, vam augmentar la intensitat defensiva, i vam poder recuperar pilotes per anotar bàsquets fàcils, però no van donar fruit ja que ens seguien penalitzant en el contraatac. La intensitat per part dels dos equips, sobretot en els dos últims períodes, van fer del partit un partit molt emocionant de bàsquet, que es van endur els manresans gràcies a la diferència obtinguda en el 3r i 4t període que els solsonins no vam saber escurçar.

Ara toca jornada de descans, i passat Carnaval hi tornem,  jugant a fora altra vegada en vers al també equip manresà Oms, que ja vam jugar en la primera fase (Victòria a casa, i derrota a domicili).

 Salut i bàsquet!