cròniquesinfantil masculí

Crònica de l’infantil masculí, CN SABADELL; 67 – CBS; 63

REMUNTADA SENSE FINAL FELIÇ

 

Parcials: 14-23, 21-12,21-8,11-20

Jugadors: David, Mourad, Jordi Porre, Guiu, Arnau, Ferran Manzano, Joan, Dani i Ferran Gil

 

El CB Solsona ens disposava a jugar a dos quarts d’onze del mati a Sabadell contra el  CN Sabadell. Tot i començar bastant bé el partit, ens van anar remuntant i vèiem que el  seu marcador anava sumant i el nostre no.

Vam arribar a perdre de 15 punts de diferència  tot i això el Solsona no va baixar els braços i vam anar remuntant fins a perdre només de quatre, va ser un partit molt disputat i amb un resultat molt ajustat llàstima que no vam  guanyar.

 

La setmana que ve ens espera un partit a casa contra la Sant Pere de Terrassa B, on intentarem esborrar la derrota d’aquesta setmana

Ànims!!