cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS; 67 – Sant Pere Terrassa; 51

Quan tens el ritme del partit normalment guanyes.

 

Parcials: 15-15, 22-10, 13-10 i 17-16.

Jugadors: Gil, Davins, Carles, Xavi,  Estany, Camps, Vila, Marc, Èric i Marcel.

El passat dissabte 16 de Gener el Júnior masculí del CB Solsona afrontava l’ultima  jornada de l’última volta, el rival va ser el Sant Pere de Terrassa.

El primer període va estar molt igualat amb intercanvi de cistelles, ja en el segon període vam dominar dos aspectes molt importants en el bàsquet, els tirs lliures i el rebots. En aquest període vam aconseguir un molt bon registre de 7/8 i sobretot vam guanyar la batalla del rebot, permeten segones opcions pels solsonins, per això obríem una bona diferència abans del descans 37-25.

La segona part el Sant Pere es va presentar amb un alternativa defensiva, la zona 1-2-2, el nivell ofensiu va baixar però nosaltres vam saber administrar la diferència en el marcador i inclús augmentar-la ja que estàvem avisats de que no ens passes el mateix que el  sènior masculí i no vam deixar entrar en cap moment el Sant Pere en el partit.

Aquesta victòria la volem dedicar al Jaume que el tenim lesionat, esperem que es recuperi i que d’aquí pocs dies ens torni ajudar.

Victòria important ja que ens permet escapar-nos de la zona de descens i ens ajuda agafar confiança de cara el següent partit, que el juguem aquest dissabte a les 19.15 a Solsona contra CB Igualada, segur que serà un partit realment molt emocionant i que es decidirà per petits detalls.